Qui Som

Gamma Management és una empresa andorrana nascuda a l’octubre de 2010, amb vocacióde servei amb la missió d’ajudar a les Institucions Púbiques, a les Empreses Privades, etc. a aconeseguir l’èxit en els seus objectius a través de les persones i del seu creixement.Per aconseguir-ho els nostres serveis i productes de consultoria de gestió integral de persones en les diferents àrees que la comprenen amb solucions personalitzades que poden prendre forma de Outsourcing, de RRHH o de desenvolupament de projectes concrets.


L’equip de Gamma Management està format per consultors interns i externs amb una gran experiència en el món de la Consultoria d’Empreses i RRHH a Andorra, compta a més, amb el recolzament d’una consultoria espanyola situada a Brcelona, amb una dilatada experiència tant a Andorra com Espanya en formació, coaching, selecció i consultoria empresarial i de RRHH.


Som conscients que les Empreses i Institucions necessiten avui més que mai el recolzament de professionals experts en determinades àrees. Per això, oferim als nostres clients la realització d’un projecte a mida de les seves necessitats. Ajudem a desenvolupar les Habilitats i Competències de l’equip humà dels nostres clients, dominem la formació empresarial i treballem per conèixer les empreses i al seu personal detectant punts forts i oportunitats de millora.